Untitled
01 aug 2014
week 139: 24 t/m 30 juli

Op 24 juli kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline even op bezoek. We hebben gezellig in de tuin wat gedronken en Bas en Eline hebben fijn gespeeld. ’s Middags hebben Bas en Laura een waterijsje gegeten. Bas nam af en toe een piepklein hapje. Ik had hem al een paar keer gezegd dat hij zijn ijsje snel moest opeten, omdat hij anders zou smelten, maar na een tijdje was Bas toch erg teleurgesteld dat “de zon zijn ijsje had opgegeten”.
We zijn op 25 juli al vroeg naar Ellen geweest om Bas zijn haar te laten knippen. Bas had een tekening voor haar gemaakt, die ze op de deur heeft opgehangen. Bas vond het in het begin wel erg spannend, maar Ellen had een mooi dieren-keyboard voor hem bij de stoel klaargezet, vroeg aan Bas waar alle diertjes zaten en toen liet Bas zich erg goed knippen. Toen ik boven ging poetsen, wilde Bas puzzels meenemen. Ik vroeg hem welke hij wilde maken: allemaal! Boven kiepte Bas alle puzzels om, deed alle stukjes in de wasmand en ging toen de puzzels maken. Hij begon goed, maar vond het toch wel erg moeilijk en werd boos dat het niet snel genoeg lukte. Ik moest hem helpen door voor iedere puzzel de stukjes bij elkaar te leggen en toen heeft hij ze alsnog allemaal gemaakt. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen. We zijn bij een speeltuintje geweest, waar Bas fijn geklommen heeft, van de glijbaan is geweest en samen met Mark op de schommel heeft gezeten.
Op 26 juli zijn Bas, Laura en ik ’s morgens vroeg boodschappen gaan doen. Daarna hebben we met zijn allen in de tuin gewerkt. Bas heeft druk “meegeholpen” en hij heeft een mooie tekening gemaakt op de pas onkruid-vrij-gekrabde oprit. ’s Middags kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars om hun konijn Pluisje te brengen, die hier een weekje komt logeren. Bas, Esther, Lars en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld.
We zijn op 27 juli op de fiets naar opa en oma Van Mierlo geweest. Bas heeft de hertjes gevoerd en heel fijn op de skelter door de tuin gecrost met Mark, opa en mij. Na het avondeten hebben Laura, Bas en ik nog even in de tuin gespeeld.
Op 28 juli zijn we met tante Willeke naar het centrum gefietst. We hebben samen boodschappen gedaan. Bas had van tante Willeke zijn eigen winkelwagentje gekregen en heeft haar goed geholpen met de boodschappen. Daarna zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Bas heeft fijn gespeeld. Samen met tante Willeke zijn we weer naar huis terug gefietst. Na het avondeten is Bas met Mark naar de Praxis geweest.
Agnes, Lisa en Tim zijn op 29 juli op bezoek geweest. Lisa was wat verlegen en ook Bas moest even wennen, maar uiteindelijk hebben de kindjes fijn gespeeld. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik een stukje gaan wandelen. Bas heeft vandaag 2x in zijn broek geplast (was te laat met naar de wc gaan) en 1x in zijn broek gepoept (toen ging hij helemaal niet naar de wc, maar rook Mark dat hij gepoept had).
We zijn op 30 juli op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben met zijn allen gegeten en daarna hebben Bas, Laura en Eline fijn gespeeld. na het avondeten kwamen tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom, Eline, opa en oma Van Aerle bij ons op bezoek om Laura nog een cadeautje voor haar verjaardag te geven. Ze hadden 2 stoeltjes besteld en één daarvan is eindelijk binnengekomen. Op het andere stoeltje moeten we nog even wachten. Bas en Laura zijn erg blij met het stoeltje! We hebben eerst ijstaart gegeten die opa en oma hadden meegenomen, daarna hebben Bas en Eline fijn in de tuin gespeeld.
Bas geeft Pluisje iedere morgen een “snoepje” en hij zorgt voor de brokjes. Ik geef hem de etensbak en dan gaat hij uitgebreid Pluisjes menu samenstellen: brokje voor brokje legt hij ze in het bakje en hij zorgt er voor dat er genoeg “oranje, groene, gele en chocolade”brokjes bij zitten ;-). Ook vertelt hij regelmatig wat tegen Pluisje en speelt hij een liedje voor hem op zijn keyboard.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative